Önismerkedő kérdések

Önismerkedő kérdések

Enter your text here...

❈ Mik a jelei annak, hogy valójában NEM TE irányítod az életed?

Nem érzed jól magadat a munkahelyeden, az életedben. A kapcsolataid hiányosak vagy konfliktusokkal terheltek. Nem tűzöl ki magad elé célokat, sodródsz a mindennapokkal, Tekered a mókuskereket, minduntalan ugyanazokba a helyzetekben találod magad. Rutinból tolod az életet, és egyszer csak eljutsz a falig és nem érted, mi történt.

Hogyan veszed észre a rossz kapcsolati mintáidat?

Amikor reggel az első gondolatot másokról szól és nem magadról. Többet adsz, mint kapsz. Elfáradsz a sok elvárástól. Gyakran leszel dühös, mert nem érzik, hogy mire van szükséged. Elvesznek, míg Te adsz. Ettől fáradt vagy. Amikor megfelelni vágysz másoknak, sokszor úgy, hogy magadat háttérbe sorolod.

Mi mutatja, hogy nem vagy jól munkahelyen?

Nem igazán tudod megfogalmazni magadnak, hogy miért nem érzed magad jól a munkahelyeden. Megdolgozol érte, de nem jönnek a sikerek. Mindig mást jut feljebb a ranglétrán, pedig Te túlórázol esténként. Rengeteg dolgod van, de nem tudsz nemet mondani egy új kérésre, ezért betemet a meló. Félsz attól, hogy hibás munkát adsz ki a kezedből, ezért mindent jól leellenőrzöl. Félsz attól, ha hibát talál a főnököd. Nem mersz szabira menni, mert akkor pótolhatóvá válsz.

Miért hiszed, hogy nem számítasz?

Sosincs időd magadra. Eltervezed, hogy elmész sportolni, de valami mindig közbejön. Előbb veszed meg a gyerekruhát, mint magadnak egy újat. Már nem emlékszel, mikor voltál mulatni a barátaiddal. Háttérbe sorolod magad mások miatt. Már nem emlékszel, mi az az énidő. Ha Te nem figyelsz magadra és a vágyaidra, ki fog?

© 2023 YOGA. 12 Pike St, New York, NY 10002
Powered by Webnode Cookies
Create your website for free!