Ingyenes önismereti anyagok

Nézz körül magadért, ehhez nyújtunk segítséget!

Üdvözlünk az önismerkedők körében!

Nézd meg gyorsan a letölthető önimereti munkafüzeteinket, mert telis-tele vannak azonnal használható dolgokkal, ami mindenképpen segít magadba nézni és változtatni!

Ha már végig is nézted és lehet, hogy vannak kérdéseid önmagadról, akkor ajánljuk Neked önismereti betekintőink vagy önismereti pszichodráma csoportjaink egyikét. Ha kérdésed van, nyugodtan írj nekünk (csak válaszolj a kapott emailre), és igyekszünk megválaszolni őket.

Ha nincs kérdésed, csak tetszett valamelyik munkafüzet, azt is nagyon szívesen hallanánk, és óriási örömet okoznál nekünk, ha megírnád, miben segített.

Reméljük, hamarosan személyesen is megismerhetünk!

Ami és RitaMunkafüzetek

Boldogan akarok élni!

Életed tortája a szerepeid összessége. Vannak olyan szeleteink benne, amik nincsenek a helyükön, vagy rabolják az időnket. Emiatt gyakran érezzük kifacsartnak, túlterheltnek, talán kiégettnek magunkat. Nézz rá, Neked milyen a tortád!Kapcsolataim összessége

Fontos, érzelmileg telített kapcsolataid meghatározzák a mindennapjaidat. Lehetnek olyan kapcsolódásaid, melyek pont úgy jók, ahogy vannak, meghittek, intimek, feltöltenek, és megtartanak. Azonban lehetnek olyan kapsolataid is akár családtagokkal, akár barátokkal, amik csak elszívják az energiádat és nem érzed bennük jól megad. Nézz rá kapcsolataidra és értékeld őket! 

© 2023 YOGA. 12 Pike St, New York, NY 10002
Powered by Webnode Cookies
Create your website for free!